PR

Uit welke personen bestaat de PR-commissie?
Bianca Duijndam, Erna Zandbergen, Huibert van der Bent, Annemiek Rietmeijer, Esther van der Meel en Kim van der Meer.

Wat doet de PR-commissie binnen Carnavalvereniging De Noortukkers?
De PR-commissie verzorgt de communicatie binnen de vereniging, maar houdt zich ook bezig met de uitstraling van de vereniging naar de buitenwereld. Hiertoe worden onder andere de volgende middelen ingezet: website, Facebook, nieuwsbrieven, persberichten, het clubblad De Maskerade, het jaarlijkse Carnavalsmagazine, etc.

Wat wil de PR-commissie dit carnavalsseizoen bereiken binnen De Noortukkers?
De PR-commissie wil ten eerste ervoor zorgen dat de communicatie binnen de vereniging goed verloopt. Dit seizoen speelt de nieuwe website daarbij een belangrijke rol. Ten tweede wil de PR-commissie De Noortukkers zo vaak en zo positief mogelijk naar buiten brengen, via bijvoorbeeld de lokale media.

Voor welke zaken of vragen kun je aankloppen bij de PR-commissie? Sowieso voor alle vragen die gaan over de communicatie en PR van Carnavalvereniging De Noortukkers. Daarnaast ontvangt de PR-commissie graag input van leden. Van interessant nieuws voor de hele vereniging, tot en met goede ideeën en foto’s.

Hoe kun je in contact komen met de PR-commissie?
Je kunt een mailtje sturen naar pr@denoortukkers.nl. Daarnaast is de kans groot dat je ons aantreft op een van de carnavalsfestiviteiten.

Reacties zijn gesloten.