PR

Onze PR kan nog wel wat nieuw bloed gebruiken! Ben jij handig met de socials, heb je goede ideeën over de uitstraling van de vereniging, kan deze website beter? Dan zijn we op zoek naar jou! Neem contact met ons op via onderstaand mailadres of spreek één van ons aan als je ons tegenkomt!

Uit welke personen bestaat de PR-commissie?
Bianca Duijndam, Erna Zandbergen, Huibert van der Bent, Esther van der Meel en Kim van der Meer.

Wat doet de PR-commissie binnen Carnavalvereniging De Noortukkers?
De PR-commissie verzorgt de communicatie binnen de vereniging, maar houdt zich ook bezig met de uitstraling van de vereniging naar de buitenwereld. Hiertoe worden onder andere de volgende middelen ingezet: website, Facebook, nieuwsbrieven, persberichten, het clubblad De Maskerade, het jaarlijkse Carnavalsmagazine, etc.

Wat wil de PR-commissie dit carnavalsseizoen bereiken binnen De Noortukkers?
De PR-commissie wil ten eerste ervoor zorgen dat de communicatie binnen de vereniging goed verloopt. Dit seizoen speelt de nieuwe website daarbij een belangrijke rol. Ten tweede wil de PR-commissie De Noortukkers zo vaak en zo positief mogelijk naar buiten brengen, via bijvoorbeeld de lokale media.

Voor welke zaken of vragen kun je aankloppen bij de PR-commissie? Sowieso voor alle vragen die gaan over de communicatie en PR van Carnavalvereniging De Noortukkers. Daarnaast ontvangt de PR-commissie graag input van leden. Van interessant nieuws voor de hele vereniging, tot en met goede ideeën en foto’s.

Hoe kun je in contact komen met de PR-commissie?
Je kunt een mailtje sturen naar pr@denoortukkers.nl. Daarnaast is de kans groot dat je ons aantreft op een van de carnavalsfestiviteiten.

Reacties zijn gesloten.