Overzicht aankomende feesten

Feestavond de aftrap met Theodoor

Vrijdagavond 25 februari vanaf 20.00 uur is er weer een ouderwets gezellig carnavalsfeest in onze Residentie De Spaarpot alias De Wels. Met onze HofDJ Hans van der Meer gaan de voetjes van de vloer en Zanger Theodoor komt daar nog een schepje bovenop doen.
Trek dus jouw carnavalsschoenen aan en we zien je daar!

Gezinsmiddag in Club M

In dit aparte carnavalsjaar een toch wel verrassende dag en locatie voor onze gezinsmiddag. Zaterdag 26 februari van 14.30 tot 17.30 uur is het feest in Club M aan de Grent! De kleintjes kunnen ook wel weer eens een feestje gebruiken en wat is er leuker dan met het hele gezin verkleed in de polonaise? Welke leuke gezinsoutfit hebben jullie? De entree is gratis en uiteraard is ook de ballonnenclown weer van de partij!

Carnavalsfeest in de Wels!

Trek je hem graag het hele weekend door? Zaterdag 26 februari kun je dan terecht in De Wels, beter bekend als onze Residentie De Spaarpot. Zij organiseren een carnavalsfeest voor wie er geen genoeg van kan krijgen 🙂

Puzzeltocht voor het hele gezin!


Zondag 27 februari is het dan tijd voor onze eerste Noortukkers-gezins-puzzeltocht! Haal tussen 13.30 en 17.00 uur jullie deelnameformulier op bij het Northgo college en start de ca 4,5 km lange tocht door ons keune Noortuk. Met onderweg opdrachten, muziek, versnaperingen en een doorlopende opdracht wordt het een gezellige wandeling met het hele gezin die eindigt bij onze Residentie De Spaarpot. Zorg dat jullie op jullie best verkleed zijn, want voor het leukst verklede gezin is er een prijs te verdienen. Uiteraard wint het gezin dat de puzzeltocht het beste afrond ook een leuke prijs, dus genoeg reden – buiten de frisse neus en stevige wandeling – om ook mee te doen!

In onze Residentie is er ook sowieso voor alle kleintjes een grabbelton en doe gezellig nog even een bakkie en/of drankje als je er toch bent 😉

Kroegentocht

Maandag 28 februari kunnen we eindelijk weer op “boevenpad”! Gezellig van kroeg naar kroeg tijdens onze kroegentocht en overal de boel even positief op z’n kop zetten! 13.11 uur beginnen we bij Proeflokaal Thomas en de dag wordt afgesloten met het Doorzettersbal in onze Residentie De Spaarpot! Waar treffen we jullie?

De deelnemende etablissementen zijn:
Proeflokaal Thomas
Lunchroom Ons Thuis
Café de Meerniet
De Rollygolf
Café Jos
Heeren van Noortwyck
’t Barretje
’t Zeepaardje
Club M
Café De Rosser
De Wels

Afzakkersbal

Dinsdagavond 1 maart is het tijd voor een toetje, een kers op de taart, eigenlijk weer voor de doorzetters; het Afzakkersbal in onze Residentie De Spaarpot (De Wels). Vanaf 21.00 uur gooien we nog even alle carnavalsplezier eruit tijdens een gezellige avond.

Reacties zijn gesloten.