Liedjesfestival in Hotel Royal

HET NOORTUKS LIEDJES FESTIVAL
Op zondag  1 december organiseert Carnavalvereniging de Noortukkers  zoals elk jaar het gezellige liedjesfestival. De toegang is gratis.
Dit jaar is het liedjesfestival in de Hotel Royal. Het beloofd weer een gezellige gezinsmiddag te worden, waar jong en oud kan genieten van veel Noortuks talent. De middag begint om 15.00 uur.
Iedereen, dames en heren , individueel of met meerdere, nodigen wij uit om hun lied ten gehore te brengen. Ook de zeer jeugdige zangers en zangeressen zijn zeer welkom.
Breng een zelf geschreven lied ten gehore op een ludieke wijze, op bestaande of zelf geschreven muziek. Het kan een carnavaleske tekst zijn maar ook smartlappen of teksten over Noordwijk zijn van harte welkom.
Door middel van een eigen cd, muziekband of instrument kan u voor uw eigen begeleiding zorgen. Begeleidings – muziek kan worden verzorgd, als dit tijdig wordt aangevraagd. Er is keuze uit veel liedjes, informeert u hiervoor bij Hans van der Meer. Er is geen sprake van een competitie, dus elke deelnemer is winnaar.
Als je gaat deelnemen neem dan gezellig je familie, vrienden en kennissen mee.
Ook dit jaar heeft het liedjesfestival de primeur van het Prinsenlied. Belangrijk is dat het publiek dit lied, vooral het refrein, eenvoudig kan meezingen. Het nieuwe Prinsenpaar zal met hun gevolg aanwezig zijn.
Wil je meer informatie of je inschrijven voor dit gezellige muzikale festijn, neem dan contact op met Hans van der Meer, 06-22247486. Laat tijdig weten of je een lied ten gehore wilt brengen zodat wij een programma kunnen maken.
Natuurlijk is iedereen ook zonder muzikale inbreng van harte welkom, want het wordt op
1 december aanstaande vanaf 15:00 uur in de Hotel Royal gewoon weer een keune Noortukse middag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *