Enthousiaste nieuwe Prinsenparen, Liedjesfestival en 11-11 baby gezocht!

Prins Dionysos & Prinses Polly en Jeugdprins Colorado & Jeugdprinses Nevada

Floris en Simone Donker-Koeman en Nils van Dam en Zoë Mooijekind zijn 11 november j.l. geïntroduceerd aan de volle feestzaal van het Northgo College als de nieuwe Prinsenparen van onze mooie Carnavalvereniging De Noortukkers. Met heel veel zin in weer een geweldig carnavalsseizoen zullen zij ons voorgaan en er een groot feest van maken!

De namen van de nieuwe Prinsenparen waren dit jaar een goed bewaard geheim, want niemand wist te raden dat juist Floris & Simone en Nils & Zoë degenen zouden zijn die aan het eind van de creatieve acts naar voren zouden stappen. Prins Dionysos & Prinses Polly hebben het samen met de PKC ook niet makkelijk gemaakt om het te raden, maar de hints waren toch echt naar hen terug te leiden:

 1. Mayonaise – Mayo is Spaans voor mei, de maand waarin ze allebei jarig zijn en de Prins is bezig met een Spaanse taalcursus. En mayonaise wordt in de keuken veel gebruikt!
 2. Corona – Bier dat het Prinsenpaar in het Clubhuis verkoopt en de Corona-tijd is de periode waarin ze zijn begonnen met het bezorgen van maaltijden.
 3. Alles of niets – Zowel op zakelijk als privé vlak is het bij hen alles of niets.
 4. Gangmaker – De Prinses is een gangmaker en de Prins heeft er met zijn pacemaker erbij dus twee.
 5. Dicht bij het vuur – De Prins is kok en dus altijd dicht bij het vuur.
 6. Met de zon op zee – De Prinses houdt van het strand en ze zijn bij mooi weer vaak op Noordwijk aan Zee te vinden.
 7. A-ritmisch/geen ritme is ook een ritme – De Prins kan niet in de maat dansen, ze hebben geen ritme in hun leven.
 8. Thuiswedstrijd – Ze komen allebei uit Noordwijk, ze wonen achter een voetbalvereniging en het Northgo College en de thuiswedstrijden van de Gevers-teams zijn bij hun Clubhuis.
 9. Kopje koffie – Ze hebben allebei koffie nodig om de dag te beginnen.
 10. Het balletje kan raar rollen – Tennissen bij TV De Gevers doen ze met ballen en de Prins speelt golf.
 11. Open boek – De Prinses is open en toegankelijk.

Zo is het niet zo moeilijk meer 😉 Maar nu jullie het weten, doen jullie dan ook mee met Het Liedjesfestival? Hoe leuk is het als er veel te kiezen valt en we het voor het Prinsenpaar moeilijker kunnen maken dan ooit? Schrijf een eigen tekst op een bestaand liedje (een heel nieuw lied mag natuurlijk ook!) en zorg voor een pakkend refrein dat als hét Prinsenlied kan fungeren voor Prins Dionysos & Prinses Polly en meld je aan! Aanmelden kan bij HofDJ Hans van der Meer (de man op de foto met de accordeon ;)).

Oh ja… En ken je die 11-11 baby van dit jaar? Meld hem/haar dan nu aan via pr@denoortukkers.nl, je hebt nog tot 20 november!

De winnaars 2022 Hans, Hans & Hans met Prins Adje & Prinses Bianca en hun adjudanten

Reacties zijn gesloten.