Bericht van de Voorzitter

Beste Carnavalsvrienden en -vriendinnen,

Het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij en normaal gesproken zouden de diverse commissies al druk in de weer zijn. Echter gooit covid-19 ook bij ons roet in het eten. Als bestuur hebben we besloten geen Prinsenparen te kiezen. Dit heeft in onze ogen geen zin aangezien wij deze Prinsenparen geen volledig seizoen kunnen bieden.

Dit houdt in dat de huidige Prinsenparen dit jaar nog aanblijven, want er heeft ook geen overdracht plaats kunnen vinden. Mochten er door het seizoen heen officiële plichtplegingen zijn zullen wij onze huidige Prinsenparen vragen of zij onze mooie vereniging willen vertegenwoordigen.

Onze dansmariekes hebben zich knap door de lock down heen gedanst. Op speelveldjes in de buitenlucht en bij SJC op het voetbalveld is doorgetraind. We hopen dan ook dat er misschien in de loop van het seizoen weer een wedstrijd mogelijk is voor onze meiden, maar ook dit is afwachten.

Voor onze jeugdgroep zullen er misschien ook activiteiten te ontplooien zijn aangezien er voor de jeugd andere regels en beperkingen gelden. Mocht dit mogelijk zijn zullen we de jeugdcommissie en onze jeugdgroep als bestuur daar zo goed mogelijk in ondersteunen.

Voor de senioren van onze gekleurde groep en voor jullie als gewaardeerd lid van onze vereniging zal het lastig worden om een feest of iets in de carnavalsfeer te organiseren. Carnaval is immers een feest van verbroedering, gezelligheid, leut en jolijt. Op anderhalve meter en verplicht een zitplaats in moeten nemen is met het beeld wat wij als bestuur van carnaval hebben niet te doen voor een feest of bijeenkomst in de door ons gewenste sferen.

Medio Oktober zal onze penningmeester de contributie voor onze mooie vereniging gaan incasseren. We hopen dat eenieder zich hierin kan vinden en zijn of haar contributie zal voldoen. Door deze inkomsten kan onze vereniging blijven bestaan in een tijd dat andere inkomsten wegvallen, denk dan aan de feesttent, sponsoren e.d.

Als in de loop van het seizoen de maatregelen dusdanig versoepelen dat er weer wat mogelijk is zullen we hier zeker ons best voor gaan doen. Echter een carnaval wat we gewend zijn is zeer onwaarschijnlijk.

Ik hoop jullie op deze manier voor nu voldoende geïnformeerd te hebben en hoop dat ik snel mag terugkomen met beter nieuws.

Een carnavaleske groet,

Uw Voorzitter, Krijn van der Bent

Reacties zijn gesloten.