Aangepast Liedjesfestival!

Beste Carnavalsvrienden!
De Coronamaatregelen blijven helaas een zeer beperkende factor voor ons draaiboek. Maar met de Prinsenparen gekozen en bekend gemaakt proberen we toch het draaiboek te volgen binnen de mogelijkheden zodat zij zoveel mogelijk mee kunnen krijgen van de vaste onderdelen van een Noortuks carnavalsjaar. En in dit kader dus nu eerst een aangepast LIEDJESFESTIVAL!

Zondag 19 december a.s. zal van 15.00 tot 16.45. uur een ‘Prinsenlied-auditie’ plaatsvinden in Royal. Elke deelnemer krijgt een eigen tijdvak waarin met een beperkt aantal personen het lied live ten gehore kan worden gebracht voor het Prinsenpaar met adviesraad. Bovendien is er dan ook nog wat tijd om het Prinsenpaar te overtuigen om juist voor dit lied als Prinsenlied te kiezen.
Om 16.45u zien we graag één vertegenwoordiger van elke deelnemer terug in Royal voor de bekendmaking van het winnende Prinsenlied.

Heb je je nog niet aangemeld met jouw Prinsenlied, geef je dan alsnog snel op bij DJ Hans van der Meer, tel. 0622247486.

LET OP! Helaas zijn er uiteraard enkele regels verbonden aan deze audities:
– Kom niet met meer dan het maximaal aantal personen (wordt zsm doorgegeven, maar ga voor nu uit van 5 personen);
– Om binnen te komen dient er een QR-code gescand te worden en identiteitsbewijs getoond;
– Er is muziek, maar geen microfoons, en het ‘optreden’ zal zittend op onderlinge afstand plaatsvinden;
– Wij willen eenieder verzoeken uitingen via Social Media over deze middag achterwege te laten om eventuele problemen te voorkomen. Wij zullen zorgen dat er wel aandacht aan zal worden besteed.

Uiteraard hadden wij er graag de middag van gemaakt die het tot nu toe altijd is geweest, maar de regels maken dit onmogelijk en aangezien niemand weet wanneer wat wel of niet kan, proberen we er toch het beste van te maken. Wij blijven ons best doen om het carnaval zoveel mogelijk vorm te geven en zodra de mogelijkheden daar zijn zorgen we ervoor dat we de gemiste gezelligheid ruimschoots gaan inhalen.

Reacties zijn gesloten.