Verlichte Carnavalsoptocht aftrap Carnaval in Noortuk!

De jaarlijkse carnavalsoptocht, die het startsein is voor vier dagen feestvieren, slingert zich vrijdagavond 24 februari door de straten van Noordwijk-Binnen.
Er wordt gestart om 19:00 uur vanaf het parkeerterrein Johanna van Hoornstraat waarna de volgende route wordt gevolgd: Susanna van Ettenstraat, Adriaan Mouriszweg, Rederijkersplein, Stakman Bossestraat, Clusiusweg, Sint Jeroensweg, Molenstraat, Raadhuisstraat, HH Geestweg, Van Limburg Stirumstraat, Lindenhofstraat, Boekerslootlaan, Dr. H. van Neslaan, Vinkenlaan, Van Limburg Stirumstraat, HH Geestweg, Raadhuisstraat, Molenstraat, Boerenburgerweg, Van de Mortelstraat, Duinwetering, einde bij de parkeerplaats Northgo College.

Een bont verlichte stoet zal door het dorp rijden. Er hebben zich nog meer deelnemers dan vorig jaar aangemeld, zal het CV Hillegom lukken om hun titel te verdedigen of wordt het dit jaar een ander kar die met de hoofdprijs er van door gaat. Of wordt het toch een leuke, ludieke of gekke loopgroep. Komt u allen kijken en oordeel zelf wie de mooiste van de optocht is.

Liever zelf meedoen? Meld je aan bij onze president op president@denoortukkers.nl of via 06-44218109

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 3 =