Het Feest van Noortuk / De bolle Jan Show

Zaterdag 18 maart organiseert Carnavalvereninging de Noortukkers wederom het Feest van Noortuk. Na het succes van vorig jaar, ook dit jaar weer een echte Amsterdamse avond met De Bolle Jan Show.

Jaren geleden begonnen (bolle) Jan en Mien in Amsterdam een muzikale bruine kroeg…. de rest van het verhaal is bekend, toch? Na jaren elke dag van de week tot de nok toe vol te zitten is het nu tijd om de rest van Nederland persoonlijk op te zoeken met een ouderwets gezellige, compleet verzorgde, feest-show die zelfs de grootste chagrijn op de tafel krijgt! De Bolle Jan Show is werkelijk uniek. Vanaf het moment dat de show van start gaat waan je je in het gezelligste bruine café van Nederland. Op het podium staat een DJ meubel dat de vorm heeft van de echte Bolle Jan-bar, het Bolle Jan-decor wordt 1 op 1 gekopieerd en in de zaal moet je oppassen dat je je hoofd niet stoot tegen een schemerlamp… kortom, café Bolle Jan komt naar je toe! Naast de ouderwets gezellige Amsterdamse uitstraling zorgt de DJ ervoor dat de hele tent compleet uit zijn dak gaat.. Natuurlijk is ook Bolle Jan aanwezig.. via een ‘live’ verbinding met het café op het Rembrandtplein in Amsterdam houdt hij een oogje in het zeil en kondigt hij de drie verschillende artiesten aan want ja, die zijn er natuurlijk ook bij! Deze toppers uit eigen stal zetten in no time de hele hut op zijn kop en laten de grootste partyhits voorbij trekken.. van Froger tot Hazes tot Wolter Kroes tot Johnny Jordaan!

Voor meer informatie kijk op www.hetfeestvannoortuk.nl

Kaarten voor leden kosten €5,- en zijn verkrijgbaar bij Keurslager Krijn van der Bent, Kerkstraat 50 te Noordwijk (Toegang met een ledenkaart alleen op vertoon van ledenpas)

Voor niet leden kosten de kaarten €10,- en zijn eveneens verkrijgbaar bij Keurslager Krijn van der Bent, maar ook bij De Barbier, Molenstraat 31 te Noordwijk; Flitz for Kids, Hoofdstraat 40 te Noordwijk en bij Suzanne’s feestshop in Noordwijkerhout . Voor meer informatie check ook de website: www.hetfeestvannoortuk.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + dertien =