Vrijdag 9 februari start Carnavalvereniging de Noortukkers om 19:00 uur het carnavalsprogramma met de 4e verlichte optocht van de Bollenstreek. De route is dit jaar verandert, zie hiervoor onze site of facebookpagina. Start is op de Zuidbroek/Schiestraat. Bij café de Meerniet en café Thomas zal er een blaaskapel staan om de sfeer er alvast goed in te brengen. Het beloofd opnieuw een waar spektakel te worden dus komt allen kijken! Aansluitend is de bekendmaking van de winnaar en een gratis feestavond in het Northgo College
Zaterdagmiddag zijn beide Prinsenparen aanwezig op het SJC jeugdfeest. De dag wordt afgesloten met een Flugel Après Ski Party. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Keurslagerij Krijn van der Bent en Flitz voor Kids. Het feest vindt plaats in het Northgo College van 21:00 tot 1:00 uur.
Traditiegetrouw is op zondag van 13:30 tot 17:00 uur de gezinsmiddag met dit jaar als thema Disney en Hawaï. Ook dit jaar zijn er weer vele extra’s om alle kinderen van Noordwijk een fantastische middag te bezorgen. Denk hierbij aan een ballonnen clown, popcornmachine, suikerspinmachine, springkussen en schmink mogelijkheden. Toegang is gratis voor leden en kinderen tot 12 jaar, niet-leden vanaf 12 jaar betalen €5,-. De dag wordt afgesloten met de Familie Dinner show.  Deze feestavond is uitverkocht.
Beide Prinsenparen bezoeken maandagochtend Groot Hoogwaak. In de middag verspreid het carnavalsgevoel zich over diverse kroegen in Noordwijk tijdens de jaarlijkse kroegentocht. Het thema hiervoor is Goud&Fout. De avond wordt afgesloten met een feestavond in café de Wels.
Dinsdag worden Zorginstelling Noordwijkerduin en woonzorgcentrum Sint Jeroen bezocht. Het carnaval wordt beëindigd met een doorzettersbal in café de Wels.
Voor meer informatie en het kopen van een echte Noortukkers vlag kijkt u op onze site www.denoortukkers.nl of op onze facebook pagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 − 4 =